Στο καπάκι από Αμοργό πήγα για 2 μέρες στη Δονούσα. Και να το κάνετε και σεις άμα πάτε καθώς όλα τα νησάκια των λεγόμενων Μικρών Κυκλάδων (βλέπε Κουφονήσια, Σχοινούσα, Δονούσα, Ηρακλειά) απέχουν το πολύ μια ώρα από τα γύρω νησιά (Ίος, Νάξος, Αμοργός).

Γενικά, τα νερά στη Δονούσα είναι τρομερά!

Η βασική παραλία Σταυρός. Απλά ειδυλλιακή.


Ο Κέδρος. Θέλει περπάτημα κανά 20 λέπτο, είναι γεμάτος με ελευθεροκαμπίστες (από το κάμπινγκκκ βγαίνει αυτό!) και είναι θεικός.


Οι επιλογές για διασκέδαση στη Δονούσα μετριούνται σε λιγότερο από 2 δάχτυλα, μην πω σε 1, αλλά εκεί ήταν για μένα και η τεράστια έκπληξη!

Φάτσα στην παραλία του Σταυρού, υπάρχει ένα Παραθαλάσσιο Διασκεδαστήριο (δείτε στη φωτό), το Corona Borealis, το οποίο είναι ανοιχτό όλη μέρα και το βράδυ μέχρι τις 3 τουλάχιστον.

Μέσα από το παραθύρι που βλέπετε στη 2η φωτό παίζει το βράδυ ο dj, πολύ αστείο!

Το σοκ εκεί ήταν οτι ο dj (μεσήλικος κοτσιδάκιας) του οποίου τα παπούτσια θα τιμήσω στη συνέχεια (ως πολύ ψαγμένα), έπαιζε τρομερές μουσικές, κυρίως το βράδυ, με τον κόσμο, που έτσι κι αλλιώς εκεί είναι πολύ freestyle - alternative, να σεληνιάζετε όπως θα δείτε στα 2 video (στο 2ο θα χρειαστεί να στρίψετε λίγο τα κεφαλάκια σας). Δεν το περίμενα να ακούσω τέτοιες μουσικές σε ένα νησάκι τόσο μικρό και απόμερο όσο η Δονούσα. Ούτε ένα σκυλοτράγουδο. Εύγε!


Τα video:


Posted
Authorgogonutsss