Τελευταίως έχουμε ξεφύγει παντελώς.

Πάντα το πέρασμα από την άνοιξη στο καλοκαίρι ήταν λίγο μπερδευτικό ως προς το "τι στο καλό να βάλω τώρα εγώ". Η κατάσταση πλέον έχει επιδεινωθεί, όχι μόνο λόγω του οτι το πέρασμα από την άνοιξη στο καλοκαίρι δεν υφίσταται, αλλά κυρίως επειδή η μόδα επιβάλλει τα πάντα και οτι να ναι!

Οπότε και οι γυναίκες, η καθεμιά μας με το μυαλουδάκι της και το μικρόκοσμο της, στήνουμε εκεί την εξωτερική μας εμφάνιση όπως γουστάρουμε! Και καλά κάνουμε, αλλά έχουμε και πολύ πλάκα!

Πολύ σεξουλιάρες both, αλλά αυτό το σύνδρομο "καλοκαίρι ->ζέστη -> μπότα", είναι εντελώς μα εντελώς αχώνευτο!

Τα ερωτήματα είναι πολλά. Ποιος είχε την ευφυή ιδέα για αυτό το καλσόν. Ποιος είπε το ναι στο να παραχθεί αυτό το καλσόν. Ποιος έμπορος το διάλεξε για να το διαθέσει στο κατάστημα του. Τι ψυχολογικά προβλήματα είχε το κοριτσάκι την ημέρα που το θεώρησε καλή αγορά. Πόσο στραβωμένη ξύπνησε το πρωί που αποφάσισε να το βάλει. Γιατί θεώρησε καλό το να το συνδυάσει με ένα γαλάζιο πουλόβερ. Και άλλα πολλά...
Ε το μωβ - λιλά απλά μου άρεσε πολύ!

Εδώ έχουμε τις λεπτεπίλεπτες φίλες μας! Η αρχαιοελληνίδα tres tres sic με το λιτό ριγέ ασπρομπλέ λεπτομερειών φορεματάκι της και η κλασσική ρομαντική - κουλτουριάρα και παστέλ αποχρώσεων νεαρά, με τη σήμα κατατεθέν, σχολικών διαστάσεων και αισθητικής τσάντα στην πλάτη.

Τώρα αυτό πως να το προσεγγίσω. Αυτό το πράγμα που μερικές μου φοράνε την κάλτσα φόρα παρτίδα είναι ανήκουστο. Δηλαδή, θέμα κρύου δεν είναι, δεν το δέχομαι με τίποτα. Θέμα αισθητικής επιλογής, πάλι με τίποτα! Υπάρχουν και τα secret socks! Και ναι, όταν φοράς άσπρο αθλητικό, δεν είναι η ώρα να βάλεις τα μαύρα σου καλτσάκια!

Ε και για το τέλος, έχουμε την αμαζόνα μας. Τη γυναίκα που φτιάχτηκε για να μας δαμάσει όλους και όλες!

Ώρες ώρες απορώ. Με τη μούρλα που κουβάλαμε εμείς οι γυναίκες.