Με έπιασε μια τρομερή αναρώτηση (ναι αυτή η λέξη δεν υπάρχει,αλλά θα έπρεπε, έχω ρίξει ομηρικούς καβγάδες σε συζητήσεις για την απουσία της) χτες το βράδυ. Σχετικά σεξουαλικού περιεχομένου, αλλά κυρίως αναπαραγωγικού.

Ρε παιδί μου, για να κάνουν οι άνθρωποι οτι "κάνουν" υπάρχει ένα υποχρεωτικό προαπαιτούμενο. Μια ανόρθωση ηθικού από τη μεριά του αντρός είναι απαραίτητη. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Διαφορετικά η διαδικασία δεν είναι επιτεύξιμη. Από την άλλη, από τη μεριά της γυναικός κανένα προαπαιτούμενο τεχνικής φύσεως δεν απαιτείται. Καμιά ανόρθωση, ανάφλεξη, αναμονή, ανατολή, δύση και πάει λέγοντας. Τσαπ ο άντρας και έτοιμη να βγει από τη φωτιά η κατσαρόλα.

Κλασικά, οι άντρες κατηγορούν οτι αυτό είναι άδικο, οτι το παιχνίδι είναι σικέ. Αλλά σκέφτηκα εγώ τότε: Ο λόγος που το "κάνουν" οι άνθρωποι κατά τη θρησκεία είναι για να αναπαραχθούν. Φαντάσου δηλαδή για να πιαστεί ένα μωρό να έπρεπε να συμπέσουν 2 ανορθώσεις, αντρός και γυναικός. Αυτό θα σήμαινε λιγότερες πιθανότητες να αρχίσει το ματσα μούτσα, λιγότερες πιθανότητες αυτό να γίνει σεξ και ακόμα λιγότερες να έχει αποτέλεσμα μωρά. Τότε θα είμασταν οι ΜΙΣΟΙ!

Οπότε τα πάντα εν σοφία εποίησε! :)

Και αφού το έλυσα και αυτό το μυστήριο της ζωής και βούλωτσα (Κατέλης) τα στόματα των αντρώνε, είπα να φάω ένα τρομερένιο μηχανοκίνητο παγωτό!


Και τα γνωστά μας fashion victims!
Δε γίνεται να το βλέπω αυτό, είπα όταν είδα τη φιλενάδα από κάτω. Και ήταν και μορφονιά!

Παπούτσι εργασίας για ανερχόμενες αυταρχικές αφεντικίνες! Απλά ελεεινό!


Μάκιααα!