Νομίζω, και ευτυχώς, πλέον σχεδόν οτι έρχεται στη μόδα παραμένει. Και τι εννοώ με αυτό; Οτιδήποτε και αν ήταν στη μόδα τα τελευταία χρόνια, πχ. παντελόνια καμπάνα, μυτερά παπούτσια, μπότες ιππασίας, χρυσά και ασημένια αξεσουάρ, μάσκες γυαλιά, rayban γυαλιά, αθλητικό ντύσιμο και οτι βάλει ο καθένας με το νου του, συνεχίζει να φοριέται, ανάλογα με τα γούστα, τις διαθέσεις και το στυλ καθενός.

Έτσι είναι και τα μυτερά παπούτσια. Νομίζω ήταν πριν 2 χρόνια τουλάχιστον που ήταν στο peak τους, αλλά σήμερα εξακολουθούν να φοριούνται και να μη θεωρείται αυτό τεράστιο φάουλ. Και έτσι πρέπει βασικά!
Αλλά ήμαρτον! Δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα αυτά τα τύπου mule μυτερά παπούτσια (βοήθεια για τους άντρες, πρόκειται απλά για κλειστά, καλά όμως, παπούτσια που είναι κάμπριο μόνο από πίσω)! Τα φοράνε συνήθως κυρίες στα 35 και πάνω, αλλά τελευταία βλέπω και νεαρές κοπελίτσες να τα μοστράρουν! Είναι εντελώς αθύληκα και μοιάζει σα να φοράνε τα πασουμάκια για το σπίτι!
Η άλλη ξώφτερνη γόβα - βάρκα του μεσοπολέμου... η κυρία απλά μόλις κατέστρεψε ένα ωραίο ντύσιμο...


Ένας άλλος απαράδεκτος κατ' εμέ συνδυασμός είναι αυτός της γόβας με τις τύπου στρατιωτικές βερμούδες! Απορώ ποιός το σκαρφίστηκε και γιατί μερικές γυναίκες το υιοθετούν.
Ε και για το τέλος, ένα πολύ ωραίο παράδειγμα μυτερών γοβών και μάλιστα πρωι πρωι στον ηλεκτρικό!
Posted
Authorgogonutsss