Τελικά μάλλον έχω αδυναμία στο "λύνω και δένω". Πολύ με αρέσουν οι φιόγκοι, ειδικά οι πολύ εμφανείς, ίσως μου κάνουν πολύ μαντάμ, πολύ κυρία, πολύ class. Το μαύρο μπλουζάκι είναι adidas by Stella Mc Cartney!

Η δε γάμπα με το αραχνοτατουάζ και το πολύ σέξυ πέδιλο τα σπάει!Και μερικά ευτράπελα από το φετινό καλοκαίρι!

Ο Τσε έκανε τα μπανάκια του στη Δονούσα.

Η πλύστρα της γειτονιάς έπινε το ποτάκι της έξω από το Hoxton.

Η μπουμπού πήγαινε βόλτα με τον ηλεκτρικό.

Και η μαυρομποτούσα μου βόλταρε στο Μοναστηράκι το προηγούμενο Σάββατο, ενώ έσκαγε ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας! Μην κοιτάς τώρα που δρόσισε!


Τέλος, εδώ είναι που σηκώνω τα χέρια ψηλά! Δηλαδή τι σόι συνομωσία είναι αυτή! Κάθε χρόνο γίνεται και μια χοντροκομμένη υπερβλακεία τάση;

Πέρσι είχα ξενερώσει πάρα πολύ άσχημα με αυτά, τόσο που έλεγα εντάξει, δεν υπάρχει χειρότερο. Και βλέπω αυτά τα σκατοπλαστικέξ τεράστια πράματα. Νομίζω τα είδα και στα Notos σε stands Μου φάνηκε οτι είχαν μια διαφημιστική εκστρατεία σχετικά με το σε τι ωφελούν αλλά δεν μπήκα καν στον κόπο να διαβάσω για να είμαι ειλικρινής!!!!

Ήμαρτον!

UPDATE:

Η Trilian μου έστειλε το λινκ τους http://www.crocs.com/

Θα τρελαθώ! Έχουν μοντέλο Athens και Crete! Αφήστε μας ήσυχους, τι μας ανακατεύετε με τα ακαλαίσθητα πλαστικοπάπουτσα σας!

Αναφέρεται ότι:

"Originally, Crocs™ Shoes were intended as a boating/outdoor shoe because of its slip-resistant, non-marking sole. By 2003, Crocs™ Footwear had become a bona-fide phenomenon, universally accepted as an all purpose shoe for comfort and fashion (!!!!????????!!!!!!)."