Η Αμοργός είναι ένα πανέμορφο νησί, και λίγα είναι αυτά που θα καταλάβετε από τις φωτογραφίες. Αν το αποφασίσετε να πάτε όμως, σας έχω τρεις βασικές συμβουλές. Θα μείνετε Αιγιάλη, θα χρειαστείτε αυτοκίνητο έστω και για 3 - 4 μερούλες και θα χρειαστείτε σίγουρα ένα καλό πανωφόρι γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα πιάσουν οι αέρηδες! Όλα τα άλλα αφήστε τα στο νησί και θα έρθουν μόνα τους!


Αιγιάλη

Θολάρια - Καλή Καρδιά

Θολάρια - Καλή Καρδιά

Αιγιάλη

Ηλιοβασίλεμα στην Αιγιάλη

Ζωγραφιά της άγνωστης (σε εμένα) Αναστασίας Πάσσαρη (στις 4 4 07) στο βιβλίο επισκεπτών του μπαρ "Γιασεμί" στη Χώρα.


Λεβρωσσός

Κάπου στην Αμοργό

Αιγιάλη

Desperados, η μπύρα (με τεκίλα) ανακάλυψη για μένα αυτό το καλοκαίρι, στο μπαρ "Άμμος" της Αιγιάλης (θα τη βρείτε και στις 45 Μοίρες στο Γκάζι).
--------------------------------------------------------------------------------------

Και στα δικά μας, τα γνωστά, κατά την αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά (σημειώσατε 29 Ιουλίου, που σημαίνει, ντάλα ζέστα) παρατηρήθηκαν κάποιες εξωγήινες εμφανίσεις που εκτός των άλλων περιελάμβαναν γουνάκι στην παντόφλα (!!!) και μάλλινη χοντρή ζακέτα (ήμαρτον).

Τέλος, είχαμε τον πιο αηδία τύπο του καλοκαιρίου. Σκατόφατσα, αλά βλάχος ελληνάρας, με γυαλί Ωνάση, και άσπρο, πετσετέ, τύπου σορτς κολλητό μαγιό, συνοδευόμενος από την ξανθιά, κακοσούλουπη, κακασχημέξ και εντελώς β, wannabe γκομενα του, να διαβάζει αραχτός και light για κανά τρίωρο το Playboy και μετά να μπαίνει χεράκι χεράκι με τη μανδάμ για βουτίτσα... Μπλιάχ, υπόκοσμος!Posted
Authorgogonutsss