Εκείνος: (Την είδα και σταμάτησε ο χρόνος. Ναι αυτή είναι, η γυναίκα που στοίχειωνε τόσα χρόνια τα όνειρα μου. Δεν μπορεί να είμαι τόσο τυχερός. Φοράει και αυτά τα υπέροχα παπούτσια που όταν την είχα ονειρευτεί με είχαν μπερδέψει, νόμιζα οτι είναι εξωγήινη, από άλλο πλανήτη. Τη βρήκα και πρέπει να της μιλήσω, πρέπει!)


Εκείνη: (Ωχ, τι θέλει αυτός ο παλιόβλακας από πίσω μου. Κάθε καμμένο παλικάρι με παίρνει από πίσω και γω πρέπει να του δώσω σημασία. Ευτυχώς που είμαι κεντρικά και είναι μέρα, το πολύ πολύ τον κάνω ρόμπα και φεύγω κυρία.)


Εκείνος: "Ε, συγγνώμη κοπελιά, συγγνώμη δηλαδή που ενοχλώ, αλλά να.. ε, να νομίζω πως σε ξέρω, δηλαδή.. θέλω να πω, σε έχω δει στα όνειρα μου.. Είμαι σίγουρος δηλαδή... τι να λέμε...ε τώρα που σε βλέπω και από κοντά εσύ είσαι!"

Εκείνη: (Για να δω.. μμ τώρα που τον βλέπω από κοντά, δεν είναι και άσχημος. μμμ, καλό κομματάκι, μαύρος μαύρος, με την καγκουρόφατσα του, έτσι όπως τους γουστάρω.. ίσως λίγο κοντός, αλλά δε βαριέσαι... Ωπ, και τι βλέπω, αθλητικό παπουτσάκι με φοβερή κάτασπρη καλτσούλα! Πωπω με έφτιαξε τώρα, μιλάμε οτι ο τύπος τα σπάει!) "Και για πες μου, τι φόραγα και κυρίως τι έκανα στα όνειρα σου...................;;;"

Εναλλακτικός τίτλος: Το Ζευγάρι της Χρονιάς