Θεωρίες Συνομωσίας

Υπάρχουν τρεις λόγοι για τους οποίους κάνω post με θέμα τα εισιτήρια των συναυλιών.

1ον: Θέλω να σας τη σπάσω βεβαίως, βεβαίως (μην τρέξετε να σχολιάσετε οτι "χαχα έδωσες τόσα λεφτά" και τέτοια, θα τα πάρω στο κρανίο).

2ον: Θέλω να σας προειδοποιήσω (για να έχω καθαρή τη συνείδηση μου) να μην πάρετε εισιτήρια για αυτές ή αν έχετε ήδη πάρει, να μην έρθετε καν, δεν έχει νόημα, δε θα γίνουν!



3ον
και κυριότερον: Πόσο ηλίθιος μπορείς να είσαι όταν το εισιτήριο για τη συναυλία των James δεν γράφεις πουθενά τα ονόματα των headliners???? Επέλεξαν δηλαδή να γράψουν οτι είναι το Beeyond Festival και την ημερομηνία και τι κατάφεραν;;; Δηλαδή μετά από 10 χρόνια που θα έχω αλτσχάιμερ προχωρημένου επιπέδου και θα έχω πάει σε ένα δισεκατομμύριο συναυλίες (σε παρακαλώ θεέ μου!), όταν θα ψάχνω με νοσταλγία τα εισιτήρια μου θα πρέπει να το θυμάμαι;;; Εδώ δε θυμάμαι τώρα αν είδα τους Beastie Boys ή όχι, τι μου λέτε τώρα!

Το μοναδικό έξυπνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να το κάναν για να μη δίνουν φρούδες (έτσι λέγεται αυτό; απαίσια η ηχητική αυτής της λέξης) ελπίδες. Και μετά να κλαίμε τη μοίρα μας, όπως έγινε με το Ejekt. Σου λέει, δε γράφουμε Tίποτα, άρα δε χάσατε και Tίποτα, σε περίπτωση που, ξέρω γω, προσγειωθούν εξωγήινοι στη σκηνή και απαγάγουν τη θεία Ευτέρπη του ντράμερ της Tori Amos. Όπως με τον Οδυσσέα και τον Κύκλωπα που φώναζε οτι τον τύφλωσε ο Κανένας.. Πολύ μπροστά ήταν ο Όμηρος...

Πάντως κρατήστε το απόκομμα από οποιαδήποτε (πάντα αποτυχημένη) συναυλία πάτε στην Ελλάδα. Υπάρχει ελπίδα σε αυτή τη ζωή. Όπως με τη συναυλία των White Stripes (2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ) που σταμάτησε έτσι στο πουθενά, επειδή φύσαγε αεράκι, ίσα για να μη βρωμάμε ιδρωτίλα από τη ζέστη. Όσοι έχουν το απόκομμα λέει, έχουν έκπτωση 10 (!!!) ευρώ στις συναυλίες των Kaiser Chiefs και των Stooges. Τι ξεφτίλα θεέ μου! Αλλά θα πάω να τους τα πάρω. Και 10 cents να δίνανε θα πήγαινα (καλά ίσως και όχι, αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ!).