Σε τι έχει μεταλλαχτεί η γυναίκα σήμερα;;;


 1. Η γυναίκα "τραπεζομάντιλο". Παπούτσι, φόρεμα, τσάντα με το ίδιο ασπρόμαυρο καρώ! Α, φόρεσε και τη φίλη της με τα ασορτί (ολοίδια) παπούτσια! Η πολύ παρέα κάνει κακό ε.. Θα τη βρείτε στο συρτάρι της κουζίνας.
 2. Η "διαστημική" γυναίκα". Αν και δεν έχω εντρυφήσει στο είδος, κάτι από Σταρ Τρεκ μου έκανε το πατούμενο αυτό. Πολύ προχώ ε! Θα τη βρείτε στον Άρη.
 3. Η "πολλά βαριά" γυναίκα. Τολμά και φορά ένα πάρα πολύ αντρικό μπεζ παπούτσι με μπλε κάλτσα. Μεμονωμένο μοιάζει άθλιο, αλλά αν τη βλέπατε.. Όλα είναι θέμα προσωπικότητας! Θα την βρείτε σε κανένα ίντερνετ καφέ.
 4. Η "όλα ένα" γυναίκα. Αν μπορούσαμε να δούμε και το εσώρουχο της ίσως να ήταν και αυτό μοβ.. Όλα σε τάξη! Δεν θα την βρείτε σε άδειο δωμάτιο με μοβ βαμμένους τοίχους.
 5. Η γυναίκα "κουβέρτα". Και όλοι αναρωτιόμασταν μέσα στο βαγόνι: "Που είναι το κεφάλι ΟΕΟ;" Θα την βρείτε στην ντουλάπα με τα χειμωνιάτικα.
 6. Η γυναίκα "κουνάβι". Ακριβώς πάνω από το 6 ντε! Άσε που μου θύμισε το Λοχαγό Μαρκ που διάβαζα τα καλοκαίρια στην Κρήτη στο χωριό! Θα την βρείτε μόνο τις Απόκριες.
 7. Και για το τέλος, έχουμε τη...
  γυναίκα "που τα σπάει"
  (κατά Fight Back). Ελπίζω να μην την βρείτε!

(Girls) ποια από αυτές θα μπορούσατε να είστε σε ένα παράλληλο σύμπαν;

(Boyzzz) με ποιά από αυτές θα μπορούσατε να είστε, σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν;