Μαντάμ, πού πάτε, με πατάτε!


Μπότα, φούστα και μπαντάνα…  1. Δηλαδή, έλεος. Μετά από αυτή τη μπότα, παρεό καλοκαιρινό και μαύρο χειμωνιάτικο πλαστικό μπουφάν??
  2. Νομίζω ότι της άξιζε η ολόσωμη παρουσίαση. Τα κρόσσια, το μοβ κολάν, η πολύχρωμη μπαντάνα, τα γυαλιά τηλεοράσεις (κάτι τέτοια φόραγε η μαμά μου όταν ήταν κορίτσι του Μάη). (Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε πριν τις απόκριες, προς αποφυγή παρεξηγήσεων) .
  3. Ε εντάξει, μπότες αρκουδιάρικες, φούστα χαβανέζικη (σάλαλα - σάλαλα) και από πάνω το χειμωνιάτικο φούτερ…


Κατηγορίες από μόνες τους (live your myth)

  1. Γιατί;
  2. Σεξουλιάρικο κόκκινο ψιλοτάκουνο πρωι – πρωί. (Ας σημειωθεί για τους άντρες που φαντασιώνονται, ότι το γκομενάκι ήταν και ξανθό, βεβαίως βεβαίως).
  3. Πολύ τρέντυ, πολύ πράσινο, χαρά οφθαλμών. Μπορεί να ήταν και η Αθηνά Ωνάση που πήγαινε με τα πόδια στο Γουδί για ιππασία!
  4. Για τους άντρες, έβγαλα το πιπίνι και προφίλ και αν –φας! Δυστυχώς δε θα φας, γιατί αν είστε αρκετά προσεκτικοί θα δείτε ένα μεγάλο πόδι να χώνετε στην πρώτη φωτογραφία…(σας την πρόλαβαν τη γουστόζικη τη φίλη μας, κλαψ!).
  5. Ε και ένα από τα αγαπημένα μου, το καλσόν να «ανατέλλει» μέσα από παντελόνια, φούστες και κολάν. Disgusting!


& ο Άντρας της σχέσης..

Ή έχουμε γούστο ή δεν έχουμε. Προσοχή στη λεπτομέρεια, το παλικάρι φοράει από μέσα κάλτσα μαύρη με την πολύ έντονη λαχανί λουρίδα στα πλάγια. Υπήρξε ολόκληρη θεωρία πριν βγει έξω!