Την προηγούμενη Τετάρτη που είχε απεργία διάλεξα να πάω στη δουλειά με τρόλεϊ, καθώς κώλωσα να πάρω το τουτού, όντας και αρχάρια. Που να παρκάρω εγώ τώρα, θέλω και το χρόνο μου και να το συζητήσουμε λίγο ρε παιδιά κλπ κλπ…)
Χρειάστηκε να περάσω κανά τρίωρο συνολικά μέσα στα τρόλεϊ και υπό κλίμα πολύ έντονης σύσφιξης σχέσεων (έχω καλομάθει απ’ ότι φαίνεται με τον ηλεκτρικό). Το βράδυ φεύγοντας, περίμενα υπομονετικά στη στάση των τρόλει στο Σύνταγμα, ξέρετε απέναντι από τα Mac Donald’s, εκεί που υπάρχει και η μεγαλειώδης πιάτσα των ταξί. Μόνο που εκείνη τη μέρα, τα άτιμα είχαν γίνει ανάρπαστα. Σε μια φάση σκέφτηκα, «δεν παίρνεις και συ ένα ταξί να πας στο σπιτάκι σου να ησυχάσεις!» και μόλις πήγα να ενεργοποιήσω τον αισθητήρα ανίχνευσης κίτρινων αυτοκινήτων συνειδητοποίησα την εικόνα που είχα τόση ώρα μπροστά μου και δεν είχα πάρει χαμπάρι.Εδώ το καλό το πράμαααα! Διαλέχτε και πάρτεεεεε!

Η χαρά του άντρα ταξιτζή. Μόλις έσκαγε ταξί, έβλεπες με τη σειρά ένα ένα τα πιπινάκια να πλησιάζουν να πουν τον προορισμό τους με μια τεράστια απελπισία ενώ οι ντράιβερς τις προσπερνούσαν μια προς μια ρίχνοντας χυλόπιτες.Όποία ικανοποίηση θα ένιωθαν να σε παρακαλάνε 10 μοδάτα γκομενάκια που μόλις τελείωσαν τα ψώνια τους για να μπουν στο αυτοκίνητο τους. Οι ταξιτζήδες είχαν το ελεύθερο του «διαλιέχτε και πάρτε» αυτό που σας κάνει. Με το που έκανα το συνειρμό απέκλεισα το ενδεχόμενο να πλησιάσω να πάρω θέση στη γραμμή για το «παρακαλετό» (ωχ, γράφεται αυτή η λέξη???).

Ε, την άλλη μέρα, μιας και δεν είχε απεργία πήγα πρωί – πρωί στην εφορία για να πάρω κάτι φορολογικές ενημερότητες. Καθόλου κόσμος, λέω «τέλεια, θα ξεμπερδέψω μπαμ – μπαμ». Φτάνω στο γκισέ (με γαλλική πγοφογά παγακαλώ) και τη βλέπω. Αυτή όμως δε με βλέπει…


Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, ποια είναι η πιο ωραία δημόσια γκόμενα?

Πούδρα, καθρεφτάκι, κραγιονάκι και άγιος ο θεός. Πήρε το χρόνο της (πήρα και γω τη φωτογραφία μου) και μετά γύρισε (τσικιτιγκλόν) και με εξυπηρέτησε…

Το Ελληνικό Δημόσιο φροντίζει τον εαυτό του και νοιάζεται για σας!

Posted
Authorgogonutsss