Βρήκα το δρόμο, το δρόμο το δύσκολο, αυτόν της επιστροφής... Πέρασα πάρα πολύ όμορφα αυτό το καλοκαίρι σε Σκιάθο, Κρήτη και ενδιάμεσους σταθμούς. Αποτυπώθηκαν τα ακόλουθα με τη φωτογραφική μηχανή (της πολύ χαμηλής ανάλυσης των 2Μπίξελς, και να με συγχωρείτε κιόλας) του κινητού μου:

Εδώ η φίλη μας πανευτυχής χαλαρώνει μέσα στο θηριώδες σωσίβιο της. Να σημειώσουμε οτι, όχι τα νερά δεν ήταν βαθιά, πάταγες άνετα, επίσης οτι δεν είχε κανένα απολύτως κινητικό πρόβλημα και οτι την έβγαλε έτσι για τουλάχιστον 45 λεπτά. Αναρωτιέμαι, στο τέλος δεν την πονέσανε τα μπρατσάκια της??!

Από την άλλη, έχουμε το σωσία του "Φωτάρα" από τα "Εγκλήματα" (το σήριαλ με το πολύ κυνικό χιούμορ που παιζόταν τουλάχιστον πριν κανά δυο χρόνια στον ΑΝΤ1), σε νεαρή ηλικία. Με το που έσκασε στην παραλία, κάναμε αμέσως την ταυτοποίηση των στοιχείων και επιβεβαιωθήκαμε μόλις φάνηκε οτι αυτός ήταν το μαύρο πρόβατο της παρέας του που του έλαχε να τον θάψουν μέσα στην άμμο. Το τραγικό της υπόθεσης;
Μόλις φύγαμε από την παραλία, δεχτήκαμε τηλεφώνημα από κάποιους δικούς μας εναπομείναντες. Μας ενημέρωσαν οτι εντελώς ξαφνικά βγήκε προς την παραλία ένα τεράστιο κύμα που ρήμαξε όσους καθόντουσαν στις μπροστινές ξαπλώστρες... Όπως καταλαβαίνεται... πάλι λούζερ ο Φωτάρας!

Τέλος, αν έχετε ακούσει για τη "μάνα ρέιβερ", εγώ εντόπισα τη "γιαγιά ρέιβερ" στο σταθμό της Καλλιθέας να περιμένει μάλλον το τρένο για να πάει την "αγγόνα" για τα μπάνια της! Πολύ σουρεάλ το θέαμα δε νομίζετε!

Αυτά τα πικρόχολα φορ δε ταιμ μπινγκ!

Posted
Authorgogonutsss