Το Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι βρίσκεται σε μια πολύ ωραία περιοχή, πνιγμένη στο πράσινο και εκείνη την υγρασία που όσο πολύ τη μισείς άλλο τόσο σου αρέσει γιατί σου θυμίζει οτι ζεις! Για αυτή την υγρασία βέβαια έφταιγε και οτι την Παρασκευή το απόγευμα έβρεξε περίπου μια ώρα πριν να αρχίσει η συναυλία..

Προφανώς τα soundcheck των συγκροτημάτων πήγαν πίσω και αυτό μάλλον δικαιολογεί και το οτι ενώ η έναρξη "υποτίθεται" οτι ήταν στις 8, τελικά οι πόρτες άνοιξαν στις 9 και βάλε...

Δε θα δώσω τόπο στην οργή και θα σχολιάσω τη συμπεριφορά 100 ηλιθίων, βλάχων, απολίτιστων και καραγκιόζηδων, και καλά, κουλτουριάρηδων και φιλόμουσων θεατών που δε σεβάστηκαν το γεγονός οτι η συναυλία είχε προβλεφθεί από την αρχή να είναι καθιστική (βλέπετε και τις καρέκλες στο σύνολο του χώρου μόλις που είχε αρχίσει να μπαίνει ο κόσμος. Πληροφοριακά, ο χώρος φούλαρε totally!). Και γω όρθια γούσταρα να δω τις Cocorosie, αλλά είπα ας σεβαστώ το concept της διοργάνωσης! Αλλά είπαμε, στην Ελλαδίτσα είμαστε, όλοι θα τρέξουμε να σώσουμε το τομάρι μας. Θα πάμε να κάτσουμε μπροστά στη σκηνή και όρθιοι για να είμαστε σίγουροι οτι θα βλέπουμε ε, και ας κάθονται τα κορόιδα από πίσω, που είχαν έρθει και κανά 2ώρο πριν! Οτι μας αξίζει παίρνουμε, αυτό έχω να πω!


Πρώτα βγήκαν οι Mary & The Boy, οι οποίοι με τρόμαξαν λίγο στην αρχή για να πω την αλήθεια! Η φωνή της τραγουδίστριας πολύ μπάσα και σεξουέλ, το boy συμπαθές με τα πλήκτρα του, αλλά η όλη σκηνική παρουσία έβγαζε μια καημενιά, αν συνυπολογίσει κανείς και μια εντελώς, μα εντελώς άκυρη τύπισσα που είχαν συνέχεια στη σκηνή και χόρευε ακατάπαυστα και καλά σύγχρονο χορό, προσωπική έκφραση. Ενδιαφέρον ο ήχος τους, πεθαμενατζίδικα πλήκτρα, ακούστε τους, αλλά από τα όσα κατάλαβα από τους στίχους, πολύ "fuck" και "bunny" έπεφτε (ακούστε το bobby perou και τη διασκευή του milkshake στο myspace τους)!Μετά έσκασαν οι Cocorosie που συνοδεύονταν και από ένα παλικάρι από τη Γαλλία τον ΤΕΖ ο οποίος κάνει απίστευτο beatboxing. Έκανε στην αρχή μια εμφάνιση μόνος του (ακριβώς έτσι) και μετά τις συνόδευσε σε όλο το Live!
Οι Cocorosie ήταν απλά θεές, υπερτέλειες, με πάρα πολύ καλά φωνητικά, απλά και πολύ ατμοσφαιρικά γραφικά από πίσω, οτι πρέπει για την περίσταση. Τα σπάσανε εντελώς. Ωστόσο, παίξανε για μόλις μια ώρα και κάτι, και κατά τη γνώμη μου, παραλείψανε τουλάχιστον 2 με 3 πολύ γνωστά τους κομμάτια πράγμα που έχει αρχίσει να μου τη δίνει με τα συγκροτήματα που πρώτον, ούτε υπερφτασμένα είναι και δεύτερον, ούτε έχουν έρθει και 100 φορές στο Ελλάντα!

Σε ότι αφορά τις εμφανίσεις, περιττό να αναφέρω οτι γινόταν χαμός. Σε σημείο που ήταν τόσοι πολλοί και παντού, που.. δυσκολευόμουν να κάνω τη... δουλειά μου, ξέρετε τώρα εσείς!
Σας δίνω μόνο τα γκομενάκια με τις ατομικές συσκευασίες κρασιού (!!!!) την "καλτσωμένη" τύπισσα, την κοπέλα "παλέτα χρωμάτων" και το παιδί με το κράνος που έγραφε POLICE από μπροστά! Ε είχαμε και αστυνόμευση, τι άλλο θέλουμε!

(Και μια παρένθεση: Για όσους δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα ποτέ δεν είναι αργά. Οργανώνεται καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή σχετικά με το φιάσκο στο Ejekt! Τα παιδιά που το έχουν αναλάβει είναι πολύ οργανωμένα και για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει mailing list από την οποία μπορείτε να δέχεστε ενημερωτικά email για την πορεία των διαδικασιών της ομαδικής καταγγελίας στο συνήγορο του καταναλωτή. Στέλνετε email στη διεύθυνση sueejekt@yahoo.com δηλώνοντας ενδιαφέρον να συμμετέχετε δωρεάν. Επίσης, http://ejektfestival.angry.at, είναι το αντίστοιχο forum.)