Το σημερινό φωτορεπορτάζ είναι αφιερωμένο στους άντρες και συνδυάζει και το παιχνίδι "Βρες τον αριθμό στην εικόνα!" (Έτσι γιατί είμαι σπαστικιά, μη ξεχνιόμαστε!)


  1. 16 χρονο Κηφισιωτάκι μετά της παρέας τους και των μαλλιών τους. Μαύρο τζάκετ, κόκκινη μπλουζίτσα και (ΤΑΡΑΜ ΤΑΡΑΜ) μπλέ μάλλινη γραβατούλα! Πολύ ψαγμένη ρε παιδί μου η νεολαία σήμερα!
  2. Νέος, ξανθός, με κοκκάλινο σκελετό, σχετικά γοητευτικός λόγω του πολύ απλανούς και χαμένου βλέμματος. Δεν χρειάστηκε να το επεξεργαστώ πολύ. Το παιδί κράταγε σχεδόν σε κατάσταση αγκαλιάς το βιβλίο της φωτογραφίας. Και επειδή δε φαίνεται (παρά τα ζουμ, ταρατζούμ), ο τίτλος ήταν "ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ" (δε λέω ψέματα). Ποιος ξέρει που ταξίδευε το μυαλό του..
  3. Το νουμεράκι αυτό το παραθέτω προς παραδειγματισμό των κυρίων. Πάρα πολύ ωραίο, λιτό και αρρενωπό look, I think so!
  4. Ο πολύ street spirit νεαρός. Κανόνας του ντυσίματος του είναι οτι όλα πρέπει να κρέμονται ή αλλιώς "Δεν φοράμε τίποτα που να μην κάνει αισθητή την παρουσία της βαρύτητας στον πλανήτη γη".
  5. Μου αρέσουν τα τετράγωνα πράγματα, αλλά όταν πήρε το μάτι μου το ρολόι του μεσιέ, τρόμαξα οφείλω να ομολογήσω. I mean, this is huge!
  6. Το 6 το καλό. Η φωτογραφία είναι από τις τελευταίες μέρες, που ω ναι, μας έκανε το χατίρι ο καιρός και έκανε αρκετό κρύο. Συγγνώμη κιόλας, αλλά το παλικάρι παραήταν "καλοκαιρινό". Το αθλητικό άψογο και μοιάζει καινούργιο, μήπως τον πήρε η χαρά και ήθελε να το δείξει οπότε το έριξε στα κοντά παντελονάκια?? Και τα τεράστια ακουστικά.. μαμώ τις κορδέλες!


Το από πάνω που βλέπετε δεν είναι τίποτα άλλο από μια απλή βιτρίνα μαγαζιού που πουλάει αντρικά μανικετόκουμπα (στο Κολωνάκι βεβαίως βεβαίως). Θα ήθελα πάρα πολύ να γνωρίζω το διακοσμητή της εν λόγω βιτρίνας καθώς τέτοια έμπνευση δεν έχω ξαναδεί..
Τα βελάκια υποδεικνύουν μια.. "συστοιχία από κουλούρια" με μπόλικο σουσάμι... Ακριβώς από πάνω τους δε κρέμονται από το ταβάνι καρύδες και σκούφοι από τσολιάδες... Το δικό μου το μυαλουδάκι σκέφτεται (ενεργοποιώντας όλους τους αισθητήρες ανωμαλίας και παράνοιας) οτι ή είναι υπονοούμενα σεξουαλικού περιεχομένου όλα αυτά ή τα είχε τσούξει ο διακοσμητής.. Εσείς τι λέτε?