Οι Χαρές της Ζωής!

Δύο από τις χαρές της ζωής είναι οι Άντρες (δεν το πιστεύω ότι το λέω αυτό, ποια είμαι, η Λίλα στους Singles;) και η Ξάπλα. Ειδικότερα, ο συνδυασμός της Ξάπλας, με ένα Σωστό Άντρα, σε ένα Τέλειο Προορισμό μάλλον διεκδικεί τη θέση της Υπέρτατης Χαράς της Ζωής!

Η Crucilla μου ζήτησε να ορίσω πως είναι ρε παιδί μου ο Άντρας, ο Σωστός όμως.
Τι να πω και γω, μήπως και έχω καταλάβει... Δε μας το μάθανε και στο σχολείο (ούτε στο Πολυτεχνείο το λένε!) Με μερικές όμως προτασούλες μπορεί και να μπορώ, έτσι απέξω - απέξω, να τον σκιαγραφήσω (δεν τον έβγαζα καμιά φωτογραφία καλύτερα;!). Έχουμε και λέμε το λοιπόν:


Για να ξεμπερδεύουμε, λεφτά, αυτοκίνητα και τέτοια είναι εντελώς αδιάφορα...Όμως, ξέρει να διαλέξει ωραία (αθλητικά μάλλον) παπούτσια… Λέει αστεία, χαμογελάει και γελάει ασυστόλως χωρίς κομπλεξισμούς…. Δε σφίγγει τα μπράτσα του, δεν το έχει ανάγκη. Δεν κορδώνει το κορμί του, απλά αγκαλιάζει με αυτό… Χορεύει χωρίς αναστολές… Έχει δυνατή καρδιά και άποψη… Λέει αυτά που νιώθει χωρίς φόβο έκθεσης… Είναι εκεί (που είναι ρε κορίτσια!) Μμμ , αυτά! Και μάλλον, έχει τη μαγκιά να σε κάνει λιώμα χωρίς κανένα από τα παραπάνω (χαχα, τα ακύρωσα όλα!)

Και έστω ότι σου έκατσε ο Άντρας ο Σωστός. Έστω ότι.
Ε καλοκαίρι έρχεται, δεν θα πας και καμιά «διακοπή» μαζί του; Όοοχι, Dream on, δεν ήταν ο Σωστός και μας τελείωσε και αυτός. Τέσπα, με ή χωρίς, Λάθος ή Σωστό, μια «διακοπή» θα θες να την πας σαν παιδάκι και εσύ!

Και με ρωτά το ggk: Που θα πας Gogo;;; Πού θα ήθελες να πας ή να ξαναπάς;;;;
Εδώ οφείλω να ομολογήσω ότι δυσκολεύομαι. Δηλαδή δεν ξέρω αν όπου έχω πάει έχω μείνει τόσο κάγκελο όσο θα ήθελα ώστε να σας το εξυμνήσω. Έχουν ξεχωρίσει όμως στο μυαλό μου τα ακόλουθα:

Σκιάθος

Πολλές, υπέροχες, ανεξάντλητες και εύκολα προσβάσιμες παραλίες. Όλα είναι κοντά, πολλές επιλογές για φαγητό, ποτάκι, χάζεμα. Αγαπημένη παραλία εκεί, η Τσουγκριά που πας με καραβάκι γιατί είναι σε ένα μικρό νησάκι απέναντι από τη Σκιάθο…



Πήγα πέρυσι, και μου υποσχέθηκα ότι θα πηγαίνω κάθε χρόνο έστω και για ένα σκ.


Νέα Υόρκη

Τρομερή εμπειρία. Δεν είναι τα τοπία, ούτε η όμορφη ζωή που θα κάνεις. Αλλά να, όλα όσα έχεις δει στις ταινίες είναι εκεί και είναι ακριβώς όπως τα βλέπεις. Τις 10 μέρες που κάτσαμε (το concept ήταν φοιτητική εκδρομή) δεν ξέραμε που να πρωτοπάμε. Moma, Metropolitan, Natural History Museum, Άγαλμα της Ελευθερίας, Empire State Building, Madison Square Garden, Brooklyn, Harlem (Κυριακή πρωί για να ακούσουμε gospel, δεν έγινε ποτέ, υπήρχε ουρά ανθρώπων που περίμεναν για να μπουν στην εκκλησία που έπιανε την περίμετρο ενός ολόκληρου τετραγώνου. Λόγω τιμής) China Town και Little Italy, ψώνια στη 5th Avenue, ποτό στο Soho (όπου λόγω ασχετοσύνης καταλήξαμε σε λεσβιακό μπαρ). Άλλο βράδυ, είδαμε live σύλληψη μαύρων από αστυνομικούς, με τα μούτρα τους κολλημένα στη τζαμαρία του υπόγειου μπαρ όπου πίναμε ανέμελοι το ποτό μας! Πολύ πολύ γεμάτο ταξίδι. Αξίζει να πας!

Θέλω επίσης να πάω και να δω από κοντά:

Σαντορίνη
(ω ναι, δεν έχω πάει ακόμη!)
Ρώμη,
Πράγα και
Κωνσταντινούπολη

Γιατί;;

Γιατί απλά έχω ακούσει τα καλύτερα!!!


Ευχαριστώ βεβαίως βεβαίως για την πρόσκληση τις δύο μαντεμουαζέλ, Crucilla και Ggk, και καλώ να μας πουν τα αντίστοιχα τους οι Trilian, Yoreekas, Snikolas, Misirlou, Proserpina, Germanos, 2Sx2, Loth, Siteseein, Spiros Serafeim και βάλεεεε γιατί έχουν πλάκα και τα δύο θεματάκια και συνδυαστικά ίσως είναι ακόμα καλύτερα! Εννοείτε τα boyz θα μιλήσουν για τη Γυναίκα, τη Σωστή ντε.