Είμαι Νι! Όχι όπως Νινι, αλλά όπως λέμε Νικολάκης!
Είμαι νέα οδηγός και άμα με πετύχετε στο δρόμο με το τεράστιο άσπρο ΝΙ (στην αρχή έλεγα να βάλω πάνω στο αυτοκίνητο μια σχάρα με ένα τεράστιο Ν με λαμπάκια που αναβοσβήνουν, σαν αυτά που έχουν γύρω γύρω οι καθρέφτες στα καμαρίνια των καμπαρέ, οι ταινίες τα δείχνουν αυτά, εγώ δεν ξέρω τίποτα…), μη με αποπάρετε και μη με εκμεταλλευτείτε επειδή θα με βρείτε καλή και φοβιτσιάρα (χέστρα στην αργκώ)!

Στα πλαίσια της ασχετοσύνης μου, κανονίζουμε το ΣΚ συγκεκριμένες οδηγικές αποστολές / στόχους προς υλοποίηση. Αυτό το Σάββατο έπρεπε να πάω να πάρω μια φίλη από τον Άγιο Ιωάννη και να πάμε στα ΙΚΕΑ.
Καλά, έφτασα στο σπίτι της, αφού έπαθα 8 εγκεφαλικά, μετά με έβαλε στη φιλολάου για να πάθω άλλα 9,5 εγκεφαλικά και στο τέλος, μπήκαμε αττική οδό οπότε και όλα γίναν λίγο ευκολότερα, αν και είμαι γενικά τόσο προσηλωμένη που δεν μπορώ να δω τις μούτζες που μπορεί να τρώω επειδή δεν πάω με πάνω από 90, άντε 100 στο τσακίρ κέφι.
Τέσπα, πλησιάζοντας στα ΙΚΕΑ, ω ναι, η κλασική γκαντεμωγωγώ, βλέπουμε ανακοίνωση πάνω στην αττική ότι υπάρχει «Κυκλοφοριακή συμφόρηση στα ΙΚΕΑ»! Θα μου πεις, τι περιμένεις και συ, πας σαββατιάτικα στα ΙΚΕΑ, τι θες να γίνει; Ε, καθημερινές μετά τη δουλειά, κοιμάμαι όρθια, σιγά μην πλακωθώ να οδηγώ! Ε και στο κάτω κάτω, κλασική Ελληνίδα δεν είμαι και γω, πότε να πάω;;;;;

Με θάρρος και τόλμη, φτάσαμε στο πάρκινγκ όπου γινόταν «λε πανίκ» και παρκάραμε σε μια αλάνα με χαλίκια (πάει το αμαξάκι μου) στα αριστερά του επίσημου πάρκινγκ. Ω τι χαρά, τι ευτυχία, φτάσαμε σώες και παρκάραμε κιόλας!
Περνώντας ανάμεσα στα αυτοκίνητα για να φτάσουμε στην είσοδο, βλέπω ξαφνικά κάτι άσπρο να κουνιέται μέσα σε ένα αυτοκίνητο. «Κέσκε σε σα?» (τι είναι αυτό;, γαλλιστί) ρωτάω. Σκυλί μου απαντάει η φίλη μου!

Το σκυλάκι περιμένοντας απεγνωσμένα το φιλόζωο ιδιοκτήτη του, αγναντεύει προς τα ΙΚΕΑ

Μιλάμε ότι έχουμε ξεφύγει παντελώς… Ήρθε η άλλη (βάζω το χέρι μου στη φωτιά πως ήταν γυναίκα) να ψωνίσει και άφησε το σκυλί μέσα στο αυτοκίνητο; Εγώ τα σκυλιά και τα γατιά δεν τα συμπαθώ, δηλαδή για να να είμαι ειλικρινής, κυρίως τα φοβάμαι, σκιάζομαι! Άλλα, νομίζω λέω, πως έχω λίγο πιο ανεπτυγμένα φιλοζωικά συναισθήματα από κάποιους δήθεν φιλόζωους….

Posted
Authorgogonutsss