Μη ρωτήσετε τα "πως" και τα "γιατί" αλλά πήγα στα μπουζούκια την προηγούμενη βδομάδα. Και όχι ότι να ναι, πήγα και είδα τη Λαίδη, και ίσως απλά να τη θεώρησα ένα αρκετά καλό λόγο για να πάω στα μπουζούκια.. Νομίζω πως σκέφτηκα οτι είναι κάτι που πρέπει να το έχεις δει στη ζωή σου. Anyway!

Εκείνο που με εντυπωσίασε ιδιαιτέρως είναι οτι το πρόγραμμα περιελάμβανε στις αρχικές εμφανίσεις πριν να γίνει το μεγάλο μπαμ και ένα Ράπερ! Ο οποίος ράπερ, όχι μόνο έβγαινε μόνος του, όχι μόνο τραγούδησε (ράπαρε Yo!) αρκετά, αλλά και έκανε πολύ καλό κέφι. Αν λάβει κανείς υπ' οψιν του οτι ο μέσος όρος ηλικίας του κόσμου δεν ήταν και τόσο μικρός, ήταν πολύ εντυπωσιακό το γεγονός οτι ο κόσμος γούσταρε να ακούει ραπ μέσα σε μια μπουζουκοπίστα..


Το β πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μια τετράδα από φερέλπιδες τραγουδίστριες που εναλλάσσονται η μια με την άλλη, εναλλάσσοντας επίσης και πολλά φορέματα (που δηλώνουν τη διαφορετική ιδιοσυγκρασία της κάθε μιας). Κάνουν όμως και μια ομαδική εμφάνιση όπου μάλλον έχουν αποφασίσει οτι θα φοράνε όλες τζιν. Δεν ξέρω, εγώ πάντα περιμένω να δω τα σούπερ ουαου γκομενάκια στο β πρόγραμμα, αλλά οι συγκεκριμένες με απογοήτευσαν...

Και μετά, ήρθε η Άνοιξη.. Η Λαίδη όπως ακριβώς την περίμενα! Το βλέμμα, το στήσιμο στο κορμί, οι κινήσεις, οτι ακριβώς έχουμε δει και στην τηλεόραση. Επίσης, ήταν σοκαριστικό οτι η οδοντοστοιχία της ήταν το πιο λευκό πράγμα που μπορούσα να δω μπροστά μου εκείνο το βραδύ (και δεν ήμουν πρώτο τραπέζι πίστα)!


Ένα τελευταίο: Ενδεικτικό του οτι τον ράπερ τον έχουν και πολύ σε εκτίμηση στο CAN CAN είναι το γεγονός οτι αργότερα ξαναεμφανίστηκε σε αποκλειστικό ντουέτο με τη Lady D. Λέτε να παίζει κάτι, κανά βύσμα, κανένας θείος ιδιοκτήτης; Όχι τίποτα, αλλά μιλάμε για μπουζούκια στο Ελλαδιστάν... Τι στο καλό!