Η συνέχεια μετα το 1ο αφιέρωμα.

Εδώ έχουμε τον αγαπημένο σε όλους μας λουστρινάτο μεσήλικα Βλαχοέλληνα, τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας. Με τη μοσχοβολιά από το στέρνο του να σε κατακλίζει. Αν ήταν νέος αυτή την εποχή, θα φόραγε την παντούφλα του αποδίπλα. Ειδικά τη συγκεκριμένη παντούφλα (δερμάτινη συνήθως) έχω την αίσθηση οτι τη λατρεύουν οι Κύπριοι, συγγνώμη κιόλας. Οτι πιο τραγικό σε αντρική εμφάνιση.

Η ιδιοσυγκρασία των μεταλλάδων είναι κάτι το ανεξερεύνητο για μένα. Ποτέ δεν κατάλαβα πως συμβιβάζουν τις τόσο σκληρές μουσικές που ακούν με τα τζιν που τους εφαρμόζουν στην κυριολεξία σα κολάν. Οι εκπρόσωποι του είδους ας επιχειρηματολογήσουν. Ο φίλος μας στη μέση προσπαθήσε να γίνει λίγο πιο άνθρωπος, έβαλε και τη σακακιά την κοτλέ του μπαμπά αλλά το μόνο που κατάφερε είναι να γίνει σαν τον Devendra Banhart! Βέβαια, κάτι είναι και αυτό! Όσο για το δεξά... πραγματικά, κάτι τέτοιες φιγούρες με κάνουν να απορώ: δηλαδή αυτοί πη#$#$δά#^&νε γκομνάκια;;;

Αυτή η κατηγορία έχει τεράστια απήχηση στην Ελλαδίτσα και πάρα πολλούς υποστηρικτές εδώ και χρόνια. Το στυλ μεταξύ ΒΠ και φλώρου, η εικόνα του σιδερωμένου clean τύπου. Άσπρα γιακαδάκια και πουκάμισα με επωνυμίες στην πλάτη. Τς τς τςςς! Τα κάτω δεξιά παπούτσια είναι του αδερφού μου του φλώρου (και είναι απλά ZARenia) και πολύ με αρέσουν ε (δεν ακούω κουβέντα!).


Εδώ έχουμε τον "και καλά" χύμα τύπο. Καθαρό Cosmote boy, με επίσης τεράστια επιτυχία τα τελευταία 2 χρόνια. Πιστέυω αυτοί οι χύμα τύποι είναι πιο κουραστικοί και φτιασιδωτοί από τους φλώρους. Πολύ σφίξιμο ρε παιδίμ, πολύ προσπάθεια!


Και για το τέλος κράτησα τον εναλλακτικό άντρα, τον άντρα μυστήριο. Ο άντρας πρόκληση, σου λέει "Λύσε με μαρήηηη" και μετά αν βρεις τα σκούρα, σου έχει έτοιμες και τις απαντήσεις! Αλλά ξέρεις, το θέμα είναι οτι για να τις δεις πρέπει να βγάλετε τις μπλούζες σας... Εγώ είχα τα μέσα και μου αποκαλύφθηκε έτσι, χωρίς ξεγυμνώματα!