Αν και είμαστε στην Αθήνα πλέον, την παλεύουμε και για λίγα μπανάκια!
Πέρα λοιπόν από τη δική μου καλοκαιρινή εμφάνιση που έχει παρουσιαστεί εδώ και και καιρό (βλέπε φωτό στο profile) έχουμε και τις ακόλουθες δυο:
Χωρίς να έχω τίποτα απολύτως με τους gay, δεν μπορούσα παρά να απορήσω όταν είδα τον φίλο μας εδώ. Στο πρώτο μισάωρο νόμιζα οτι ήταν γυναίκα που κάνει τόπλες (να σημειώσουμε οτι τον έβλεπα από την οπτική γωνία που βγήκε και η φωτό, δηλαδή τον έβλεπα πολύ καμπυλωτό!). Μετά που σηκώθηκα έπαθα το σοκ, το μαγιώ τραγικά "παρτώ" (που λέμε και μεις οι γυναίκες!) και επιπλέον περπάταγε και το τράβαγε συνέχεια όλο και πιο προς τα μέσα (ήθελε άραγε να μαυρίσει καλύτερα????). Δεν ξέρω, τι να πω... Φταίω εγώ που είμαι παλιοκακίστρω ή αυτοί που είναι παλιοπροκλητικοί?

Στην ίδια πλαζ (που φορουσε τυρκουααααάζ!) εμφανίστηκε το αμίμητο πουλί της φωτογραφίας, χωρίς μπανιερό και μας πόζαρε ακίνητο για κανά μισάωρο, ακόμα και όταν πλησιάσαμε σε απόσταση αναπνοής (μύτη με ράμφος). Φαίνεται πρέπει να είναι θαμώνας, αργότερα το είδανε λέει να τα πίνει στο μπαρ μέχρι αργά...
Posted
Authorgogonutsss