Τι πιο όμορφο από ηλικιωμένους (και άρα σίγουρα ταλαιπωρημένους) ανθρώπους που είναι περιποιημένοι;;; Μμμ, να σκεφτώ, αυτοί που έχουν και το κατιτίς το παραπάνω!

Όπως πχ η κυρία της φωτό που αν τη βλέπατε live θα είχατε καταεντυπωσιαστεί! Όλα σε αποχρώσεις του πράσινου (παπούτσια, κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια, φούστα, το βρακί είναι ερώτημα! χιχι), απόλυτα κομψή και με το γιλεκάκι με τα κυπαρισσί στρασάκια, χαλαρή να διαβάζει μόνη της βιβλίο στα Starbucks!

Ή ο γλυκούλης κύριος με την κλασική απόλυτα μουντή γκρι αντρική κουστουμιά που όμως έχει κοτσάρει τη γραβάτα με τον Γκούφυ και θες να τον πιάσεις από τα μάγουλα και να του κάνεις γκίλι γκίλιιιι!


Εκνευρίζομαι πολύ άσχημα όταν βλέπω οτι κάποιοι, κάποιες δηλαδή γιατί μόνο εμείς οι βλαμμένες οι γυναίκες τα κάνουμε αυτά, φοράνε, κουβαλάνε ή τέλοσπαντων υποστηρίζουν πράγματα που δεν ταιριάζουν ούτε στην ηλικία τους ούτε στη φάτσα τους.

Δηλαδή αυτό το τεράστιο διαστημικό νύχι που απογειώνεται από την πλατφόρμα του "αεροδρομίου" πείτε μου παρακαλώ. Σας κάνει να νιώθετε υπέροχη; Και εσείς μανδάμ, μου δανειστήκατε την τσάντα της αγγόνας σας;;; Μια χαρά ήταν και η άλλη, η μαύρη, η κλασική, ξέρετε τώρα, όλες έχετε!


Η αγαπημένη μου πρωταγωνίστρια τελευταία, τώρα που έχει ανοίξει για τα καλά πλέον ο καιρός, είναι η κυρία από κάτω. Μιλάμε την πάω με χίλια.

Δεν βλέπεις κάθε μέρα γιαγιά να φοράει μοντέρνα αθλητικά και όταν την είδα πρώτη φορά αμέσως την απαθανάτισα. Το απίστευτο είναι όμως οτι μέχρι στιγμής την έχω δει με τρία διαφορετικά ζευγάρια αθλητικά παπούτσια πολύ προχωρημένα! Κάθεται και έτσι πολύ αγέρωχα, πολύ λιώσιμο και πολλές φορές μιλάει και στο ασύρματο (βλέπε στη φωτό με τα κίτρινα αθλητικά).

Η γυναίκα τα σπάει, το χει ρε παιδίμ, θέλω να της πάρω συνέντευξη.


Γιαγιά ρέιβερ, σε πάω!